Локација: Индустриска 1,
1336 Крива Паланка, Р. Македонија

Телефон: +389 (0) 31 377 202

Факс: +389 (0) 31 377 200

Е-маил: info@cvkp.mk

- Пишете ни -

Доколку имате било какви прашања поврзани со нашите услуги или со нашата веб страница, како и пофалби или критики, слободно контакирајте не. Ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

* Полињата означени со (*) се задолжителни!